bogácsinyár.hu - Bogács szállás

Leander Vendégház

A Leander vendégház a klasszikus falusi turizmus értékeit képviseli. A vendégház csendes környezetben, hatalmas udvarral napraforgótáblák, és szőlőtőkék szomszédságában helyezkedik el, a modern háztartások minden eszközével felszerelve:

 

  • 8 fő részére
  • 3 szoba
  • teljesen felszerelt konyha
  • étkező
  • műholdas TV
  • zárt udvaron parkolási lehetőség
  • szalonnasütő, grillező
  • fedett terasz az udvaronA Leander vendégház egész évben várja vendégeit. Kimondottan ajánljuk gyermekekkel érkező vendégeinknek, ugyanis a ház a forgalmas főúttól elzárva, csendes környezetben helyezkedik el, és a nagy kert rengeteg lehetőséget kínál a gyerekeknek (és szüleiknek) játékra, sportolásra, aktív kikapcsolódásra.

A Leander vendégház képekben.

A Leander vendégházban 1 fő részére 2200-2500 Ft+IFA között alakul a vendégéjszakák ára idénytől és a csoport létszámától függően.

Bogács szállás

Leander Vendégház:
Tel: 49/334405
Mobil: 30/4801314
Bogács, Vöröshadsereg u. 22.

Márta Vendégház:
Tel: 49/334392
Mobil: 30/2767200
Bogács, Ifjúság u. 39.

E-mail: info@bogacsinyar.hu

Bogács szállás nyitvatartás:

A Leander vendégház egész évben várja vendégeit.

A Márta vendégház kora nyártól késő őszig várja vendégeit, a részletekről a fenti elérhetőségeken érdeklődhet.

Gyakori kérdések

Lehet horgászni is Bogácson?

A Szoros - patak felduzzasztásával a fürdőtől 300m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóban telepített halak horgászhatók : törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur. Telelő telepe a vadrécének, vonuláskor pihenőhelye költöző madaraink közül a hattyúnak, vadlibának.

Milyen programok lesznek idén Bogácson?

A Bogácsi programok menüpont alatt részletes leírást talál az idei bogácsi nyári és kora őszi programokról. Mindemellett garantáljuk, hogy soha nem unatkozhat nálunk, hála a strandnak, a pincesornak és a csodálatos környezetnek.

Miről ismert Bogács?

Bogács község határainkon túl is ismerté vált a gyógyvizéről, kristálytiszta oxigén dús levegőjéről és a táj szépségéről.